expo-6213464

Institut „Mihajlo Pupin“ i „IMP-Telekomunikacije“ od 23. do 26. septembra nastupaju na 112 EXPO, jedinstvenom regionalnom sajamskom i konferencijskom dogadaju o primeni savremenih tehnologija u funkciji prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlju na radu.

Nastup Instituta je usmeren na plasiranje sistema za delovanje u vanrednim situacijama, kao i drugih bezbednosno-zaštitnih sistema. U ponudi Instituta mogu se naci kompletna rešenja za sisteme javnog uzbunjivanja (elektronske alarmne sirene, uredaji za njihovo daljinsko aktiviranje, kao i oprema za prikljucenje postojecih elektricnih sirena na sistem za daljinsko aktiviranje), zatim softverski paketi za podršku odlucivanju i za obuku personala za postupanje u vanrednim situacijama, koji podrazumevaju primenu najnaprednijih semantickih tehnologija i tehnologija za upravljanje složenim dogadajima. Bitno je reci da je primenom rešenja Instituta „Mihajlo Pupin“ znacajno unapredeno postupanje u vanrednim situacijama, narocito u složenim infrastrukturnim objektima, kao što su aerodromi, metroi, energetski objekti i sl.

U okviru prateceg strucnog programa, u cetvrtak 25. septembra u Institut ce imati polucasovnu prezentaciju na temu „Sistemi za vanredne situacije“ u konferencijskoj sali u hali 2, sa pocetkom u 11,30. Pozivamo naše poslovne partnere da registracijom na adresi http://112expo.talkb2b.net/sr/members/register, pod “Želimo da ucestvujemo na dodatnim dogadajima”, obezbede svoje mesto na konferenciji, kao i da posete naš štand u Hali 2, nivo A. Radno vreme sajma je od 10 do 17 sati.