Institut “Mihajlo Pupin” će na Sajmu visokih tehnologija u funkciji bezbednosti – iSEC, koji se održava od 5. do 8. novembra predstaviti institutske projekte koji se realizuju u okviru FP7 programa Evropske unije.

U okviru stručnog pratećeg programa saradnici Instituta će, u utorak, 6.11.2012. u konferencijskoj Sali hale 5 od 13.30-13.55, održati prezentaciju pod nazivom:

Upravljanje vanrednim situacijama u velikim infrastrukturnim objektima – Softverski sistem za simulaciju i obuku personala /EMILI SITE: Emergency Management in Large Infrastructures – Simulation and Training Environment.

Pozivamo vas da prisustvujete ovoj prezentaciji naprednog softverskog paketa za podršku odlučivanju u vanrednim situacijama, kao i za obuku personala za postupanje u vanrednim situacijama, koji je razvijen u okviru istraživačkog projekta koji je finansirala Evropska unija (EU FP7 projekat EMILI).

Takođe Vas pozivamo da posetite štand Instituta u hali 5 (štand broj 5020) gde možete dobiti dodatne informacije o institutskim projektima.

Ulaz na sajam je besplatan uz obaveznu registraciju na portalu http://isec.talkb2b.net/members/register