dsc_02091-1373162

Deset članica PU “Elektromašinogradnja“ doo Beograd: ATB Sever, Goša FOM, IMP-Automatika, Institut za nuklearne nauke “Vinča”, Energoprojekt Entel, Energoprojekt Oprema, Rudnap Group, Rudnap Group – Minel kotlogradnja, Termoelektro-Enel i Feromont inženjering nastupilo je zajedno predstavljajući potencijale domaće privrede u oblasti elektroenergetike na 10. Međunarodnom sajmu Energetika od 13. do 16. oktobra na Beogradskom sajmu.

Aleksandar Antić, ministar energetike i ekologije je otvorio sajamsku priredbu i na čelu zvanične delegacije obišao sajamsku postavku. Nakon toga na zajedničkom štandu je organizovan tradicionalni koktel koji je domaćinima i njihovim poslovnim partnerima bio prilika za druženje u opuštenoj i neformalnoj atmosferi.

I ove godine je na štandu Udruženja održana studentska radionica na kojoj su studenti Elektrotehničkog fakulteta iz Beograda, Mašinskog fakulteta iz Kragujevca, Fakulteta inženjerskih nauka iz Kragujevca i Rudarsko-geološkog fakulteta iz Beograda predstavili svoje studentske projekte koji su tematski vezani za delatnost članica poslovnog udruženja. Nakon prezentacije najboljima su uručene novčane nagrade i diplome PU “Elektromašinogradnja”.

img_72051-9010194

img_71981-5954178

Pored zahvalnica za pokroviteljstvo sajmova Energetika i Ekologija, koje su organizatori Sajma dodelili Ministarstvu rudarstva i energetike, Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine i Privrednoj komori Srbije, na ovogodišnjoj manifestaciji dodeljene su zahvalnice u još nekoliko kategorija – za dugogodišnju saradnju, uspešan promotivni nastup, a dodeljene su i diplome za grupni nastup. PU “Elektromašinogradnja” je dobila Diplomu za uspešan grupni nastup.

sajam-energetika-2014-dodela-nagrada1-8159292

Pogledajte link:

http://www.youtube.com/watch?v=hNI9OttdkAs