batan-3676790Poslednjeg radnog dana u 2011. godini održana je tradicionalna novogodišnja proslava za sve zaposlene. Bilo je hrane i pića u izobilju, nije nedostajala ni muzika tamburaškog orkestra, a i trubači su imali svoju tačku.

Dr Vladan Batanović, direktor Instituta, je održao kraći govor u kome se osvrnuo na uspehe koji su, i pored objektivnih teškoća, postignuti u ukupnom poslovanju Instituta. Tom prilikom istaknut je i doprinos najuspešnijih saradnika u 2011. godini kojima su potom uručene simbolične nagrade. Ove godine to priznanje su dobili:

djuro-1592514

Dr Đuro Kutlača, dipl. inž. za dugogodišnje uspešno rukovodjenje Centrom za istraživanje razvoja nauke i tehnologije, kao i za mnogobrojne respektabilne naučne i stručne publikacije iz domena delatnosti Centra.

 

ninel-3901385

Dr Ninel Čukalevski, dipl. inž. za izuzetan dugogodišnji doprinos u oblasti projektovanja i realizacije tehničkih informacionih sistema, baza podataka i aplikativnog softvera za praćenje i analizu pouzdanosti, raspoloživosti, performansi rada i održavanja elemenata Elektroenergetskog sistema Srbije.

 

ivan-7105246

Ivan Rakočević, dipl.inž. za izuzetan dugogodišnji doprinos u realizaciji softverskih rešenja u oblasti sistema za upravljanje saobraćajem.

 

perica-1003191

Perica Krstić, dipl.inž. za pokazanu posvećenost i visoku stručnost u realizaciji poslova i projekata iz različitih oblasti upravljanja u vodoprivredi i EES.

 

milos-4967148

Miloš Jevtić, dipl. inž. za izuzetne rezultate u realizaciji projekta modernizacije radara P12

 

dejan-5744603

Dejan Milojević, dipl. inž. za doprinos ugledu preduzeća i naporan rad na projektu kojim su stvoreni preduslovi za ugovaranje novih poslova.

 

marko-2788579

Marko Pavlović, dipl. inž. za izvanredne rezultate u realizaciji Qseven modula, odgovornost u radu i opšti doprinos ugledu preduzeća.