img1171-1878856U preduzeću IMP-Telekomunikacije, u okviru Instituta Mihajlo Pupin, uspešno je završena proizvodnja prve serije uredjaja 3XGA. Kompletna količina je već imala svog kupca. Naime, uredjaj STOS 3XGA je namenski razvijen za firmu Finsoft iz Londona tako da je ovaj kontigent izvezen u Veliku Britaniju.

Radi se o uredjaju koji, povezan na Ethernet mrežu, ima mogućnost prikazivanja grafike i video signala na tri monitora. 3XGA će se prvenstveno koristiti u sistemima koji zahtevaju prikazivanje grafičkog sadržaja na velikom broju monitora istovremeno (digital signage sistemi). Nakon uspešnog razvoja i testiranja prvog prototipa, Finsoft je odlučio da preduzeću IMP-Telekomunikacije poveri i serijsku proizvodnju.

Striktno poštovanje procedura kontrole kvaliteta u proizvodnji i primena savremenih sistema za automatsko testiranje su bili faktori koji su obezbedili veoma visok kvalitet proizvedenih uredjaja. Dobro organizovana, efikasna i uspešna proizvodnja prve serije 3XGA promovisala je Institut Mihajlo Pupin kao kompetentnog i kvalitetnog proizvodjača elektronskih uredjaja. Završetak proizvodnje uredjaja 3XGA otvara perspektivu njegovog izvoza širom sveta

isporuka-8781868